Børnefødselsdag
Sjælland

Party Pole til børnefødselsdag

Party Pole er et børnediskotek med masser af fede lyseffekter og røgmaskine. Det er billigt, nemt, lige til at sætte op. Perfekt til børn!

Priser fra: 495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Live Scenen til børnefødselsdag

Nu får I muligheden for at give den gas på vores live scene til jeres børnefødselsdag. I deles op i 2 hold og kommer så til at synge for hinanden!

Priser fra: 1.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

CD Indspilning til børnefødselsdag

Kom ind i et top professionelt lydstudie og indspil nu jeres helt egen sang til jeres børnefødselsdag. CD Indspilning er altid et MEGA HIT!

Priser fra: 1.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Disco dans til børnefødselsdag

Disco dans er en sjov event til børnefødselsdag! I vil blive instrueret af danseinstruktør. Spejle, fede lyseffekter danner den perfekte feststemning!

Priser fra: 2.100,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Festlokaler til børnefødselsdag

Få det perfekte festlokale til din børnefødselsdag. Vores festlokaler er udstyret med mobildiskotek og sjove events helt ideelt til en børnefødselsdag!

Priser fra: 2.100,-
3 timer.

Læs mere
Rødovre

Bumperz til børnefødselsdag

Prøv de super sjove Bumperz-dragter til jeres børnefødselsdag, hvor I får mulighed for at spille fodbold med hinanden på en helt nyt måde.

Priser fra: 1.600,-
9 - 14 pers.

Læs mere
Rødovre

Lokumsræs til børnefødselsdag

Prøv det sjove lokumsræs og kør imod hinanden i det vildt sjove lokumsræs. Perfekt til en børnefødselsdag, hvor alle vil have det sjovt.

Priser fra: 1.600,-
5 - 12 pers.

Læs mere
Rødovre

Sumobrydning til børnefødselsdag

Sumobrydning er lidt af en klassiker og helt genialt til en børnefødselsdag. I får mulighed for at kæmpe løs imod hinanden i de sjove dragter.

Priser fra: 1.600,-
9 - 15 pers.

Læs mere
Rødovre

Gladiatorkamp til børnefødselsdag

Oplev spænding, holdkonkurrence og sjov med gladiatorkamp til jeres børnefødselsdag og bliv udnævnt til den ultimative Gladiatorkæmper.

Priser fra: 1.600,-
9 - 14 pers.

Læs mere
Rødovre

Mega bordfodbold til børnefødselsdag

Mega bordfoldbold er et perfekt event til børnefødselsdagen. I spiller som på et stort bordfodboldbord, hvor I tildeles jeres eget areal.

Priser fra: 1.600,-
9 - 15 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Paintball til børnefødselsdag

Vil I have en børnefødselsdag med gang i den, er paintball lige sagen. Her får I lov til at skyde på hinanden og spille på forskellige baner.

 Deltagerpris: 500,-
8 - 13 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Lasergame til børnefødselsdag

Nu kan I også prøve laser game til jeres børnefødselsdag. Her kan I skyde løs på hinanden, uden det gør ondt at blive ramt.

Deltagerpris: 250,-
8 - 30 pers.

Læs mere
Albertslund

Lasergame til børnefødselsdag

I Slotrace kræver det hurtighed og teknisk snilde at vinde over modstanderen. Hvem vinder heatet? Et sjovt indslag til en børnefødselsdag!

Deltagerpris: 200,-
 10 - 20 pers.

Læs mere
Amager

Wakeboarding til børnefødselsdag

Wakeboarding er perfekt for vandelskere. I vil blive trukket efter et kabel med hastigheder på over 30 km/t og her er kunsten at holde balancen.

Deltagerpris: 450,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Brøndby

Gokart til børnefødselsdag

Gokart er en klassiker og super sjovt til en børnefødselsdag. I vil alle komme ud og få en oplevelse med masser af fart over feltet.

Deltagerpris: 350,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Hele landet

Segway til børnefødselsdag

Segway byder på spænding og holdkonkurrence på de sjove opstillede baner. Hold styr på balancen og se hvem, der kommer ført.

Priser fra: 3.000,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Amager

CD Indspilning til børnefødselsdag

Klatring er et af de nye events, hvor I kan vælge imellem flere forskellige klatrevægge på Nordens største- og mest moderne klatrefaciliteter.

Priser fra: 1.500,-
8 pers.

Læs mere

Børnefødselsdag

Sjov til din børnefødselsdag!

En børnefødselsdag i dag kan måske være lidt af en udfording. Det meste er prøvet nu, så hvor finder man lige netop dén aktivitet, som gør børnefødselsdagen til den bedste nogensinde? Vi har samlet sjove aktiviteter til jeres børnefødselsdag, som kan være med til at gøre børnefødselsdagen til en anderledes oplevelse! Vores børnefødselsdagsaktiviteter er tiltænkt børn i alderen 8 år til 12 år. Her passer børnefødselsdagsaktiviteterne perfekt, men andre aldersgrupper er også velkomne. Til en børnefødselsdag er det også vigtigt at holde et højt energiniveau sådan at det følger børnenes tempo. Det er vigtigt at være opmærksom på at det kan være forskel på hvad det virker idéelt for piger og drenge, og hvis man vil have en børnefødselsdag for både piger og drenge må man finde nogle aktiviteter som passer derefter. Vi har arbejdet med at arrangere børnefødselsdag i et stykke tid, og deler gerne ud af vores erfaring. Har I gode idéer til hvordan man kan lave en spændende og anderledes børnefødselsdag er I også meget velkommen til at dele det med os. God børnefødselsdag til alle!

Fødselsdagsfest video