Alt til festen
Høje Taastrup

Disko dans

Disco dans giver en MEGA fed stemning, så når du vælger disco dans, får du en god feststemning og alt til festen i forhold til underholdning!

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Fødselsdagssang

For at have alt til festen klar er det tit kutyme at lave en sang til fødselaren. I har nu som noget nyt mulighed for at indspille en fødselsdagssang!

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

CD Indspilning

Prøv CD Indspilning i top professionelt lydstudie til din fødselsdag. En super sjov og underholdende aktvititet, som gæsterne med garanti vil huske!

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Party Pole

Book Party Pole i dag, så har du alt til festen, du får brug for, når du vil have feststemning! Party pole er et kompakt men kraftfuldt lys discotek!

Priser fra: 995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Live Scenen

I Live Scenen skiftes I til at stå på scenen og være publikum, og hele koncerten bliver naturligvis optaget, så I efterfølgende får det hele på CD.

Priser fra: 1.995,-
5 - 100 pers.

Læs mere
Sjælland

Mobildiskotek

Vil du virkelig have alt til festen, så kan du booke et mobildiskotek! Diskoteket har super fede lyseffekter og et kraftfuldt højtalersystem!

Priser fra: 3.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Rock-amok

Rock-amok er et super sjovt event til en fødselsdagsfest, hvor I virkelig får mulighed for at rocke amok på trommer, tamborin og percussion!

Priser fra: 3.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Borde og stole

Book de perfekte borde og stole til jeres næste fødselsdagsfest. Vores borde og stole er alt til festen, du får brug for og nemme at transportere!

Priser fra: 495,-
8 pers.

Læs mere

Alt til festen

Find alt til festen hos os!

Vi arbejder for at have alt til festen samlet her hos os, men fokuserer primært på alt til festen indenfor underholdning! Vi arbejder også for at have alt til festen indenfor festudlejning, men arbejder klart mest med de mere eksklusive events og aktiviteter, der giver dig alt til festen! I er velkomne til at give forslag til andre events eller udlejningsartikler, der vil give jer alt til festen. Vi håber, I finder alt til festen hos os, og ønsker jer samtidig en super underholdende fødselsdagsfest! I er naturligvis velkomne til at skrive til os, hvis I har idéer til alt til festen som ikke er beskrevet på denne side. Vi arbejder hele tiden for at finde ny inspiration til hvad man har brug for til alt til festen, og ønsker også at have de bedste tilbud og idéer til jer som bruger sitet. Derfor er I altid velkomne til at komme med idéer og forslag, og redaktionen vil efterfølgende tage stilling til de henvendelser der kommer fra jer. Vi ønsker alle en super god fødselsdagsfest og håber vi kan være med til at skabe en anderledes og sjov fødselsdagsfest for jer! I er også altid velkomne til at henvende jer såfremt der opstår spørgsmål!