Betingelser

Betingelser

Fødselsdagsfest.com er en portal, hvor vi har en samling af op til flere annoncører. Som kunde handler du derfor direkte med annoncøren og ikke med os. Vi besøger altid vores annoncører og tager en snak med dem for at sikre, at kvaliteten af deres produkt er i orden, før de får annoncer hos os. Har du nogle spørgsmål, kan du sende en mail eller blive ringet op af os!

 

 Vi vidersendelser beskeder

Vi lader dig handle direkte med vores annoncører for, at vi kan give dig de mest fordelagtige tilbud! Vi sender altid din forespørgsel direkte til annoncøren, som du vil blive kontaktet af efter en forespørgsel!

 Book hos leverandør

Bookning, fakturering osv. sker direkte mellem dig og annoncøren. Annoncøren er ansvarlig overfor dig, der booker, og eventuelle aflysninger, ombookninger, reklamationer eller andet aftales med annoncøren.

 Leverandør er ansvarlig

Annoncøren skal overholde dansk lovgivning. Herunder købeloven og markedsføringsloven! Annoncøren skal vise omtanke overfor kunden! Annoncer stoppes, når dette ikke overholdes!

Fødselsdagsfest.COM

Når du skal booke en event vil vi anbefale dig at kontakte leverandøren direkte. Vi skaber forbindelsen mellem leverandør og kunden. Følgelig skal kontakten til leverandøren ske direkte mellem kunde og leverandør. Hvis I har spørgsmål til Fødselsdagsfest.COM er I velkomne til at kontakte os her!

 

Kontakt: Fødselsdagsfest.COM

Borupvang 2C

2750 Ballerup

Email: info@fødselsdagsfest.com