Festudlejning
Sjælland

Mobildiskotek

Lej et "gør det selv" mobildiskotek, hvor du eller dine venner kan være DJ! Perfekt til afholdelse af en sjov og underholdende fødselsdagsfest!

Priser fra: 3.995,-
5 - 200 pers.

Læs mere
Sjælland

Diskolys

Få det perfekte diskolys til jeres fødselsdagsfest! Vores diskolys pakke giver jer den festligste ramme til jeres fødselsdagsfest. Helt perfekt!

Priser fra: 995,-
5 - 150 pers.

Læs mere
Sjælland

Party Pole

Party Pole er et MEGA HIT blandt studenter og andre med et begrænset budget. Party Pole er en metalstang proppet med fede lyseffekter!

Priser fra: 995,-
5 - 250 pers.

Læs mere
Sjælland

PA anlæg

Få et super PA anlæg med god lyd, som virkelig kan spille igennem til jeres fødselsdagsfest! Der er mixerpult, mikrofon, højtalere og forstærker!

Priser fra: 1.495,-
5 - 100 pers.

Læs mere
Sjælland

Karaokeanlæg

Få et fuldent og sjovt karaokeanlæg. I dette karaokeanlæg medfølger både lys og effekter. Et godt solidt PA anlæg og mikrofoner.

Priser fra: 3.995,-
5 - 250 pers.

Læs mere
Sjælland

Borde og stole

Få borde og stole til jeres næste fødselsdagsfest. Vores borde og stole er nemme at klappe sammen og transporteres nemt i enhver bil.

Priser fra: 495,-
8 pers.

Læs mere

Festudlejning

Skab den gode stemning med vores festudlejning!

Festudlejning behøver ikke koste en bondegård. Vi samarbejder med nogle af de bedste leverandører af festudlejning, som både har super gode produkter og super skarpe priser på festudlejning. Vi forhandler gode priser for jer, så I bl.a. kan leje et mini diskotek Party Pole fra helt ned til 495,-. Nogle produkter til festudlejning leveres og hentes af leverandøren, mens andre hentes af jer og bringes tilbage af jer. Vi arbejder for at skabe de helt perfekte rammer til din fødselsdagsfest. Vi har mange idéer til hvordan du kan gøre find fest sjovere. Festudlejning handler om at skabe de helt optimale rammer for din fest. Hvordan skaber man de bedste rammer til en fest? Det handler især om at sætte lige nettop den helt rette ramme, som kan være med til at skabe en helt unik og god oplevelse. Ud fra dette kriterie har vi valgt festudlejning artikler. Vi håber på den måde at kunne være med til at sætte rammen for jeres fest, og skabe en god oplevelse som vil blive husket længe efter. Vi arbejder altid for at finde de helt rette og bedste tilbud. Har I gode idéer til nyt på siden, er i velkomne til at skrive!

Fødselsdagsfest video