Borde og stole

Borde og stole

Ønsker I borde og stole til jeres næste fødselsdagsfest eller anden fest? Vores borde og stole er nemme at sætte op og vejer ikke specielt meget. Vores borde og stole er samtidig hurtige at klappe sammen og transporteres nemt i en bil. Vi lejer et bord og 8 stole ud til en samlet fordelagtig pris, men I er naturligvis velkomne til at leje flere sæt ad gangen. Har I behov for andet til jeres fest, julefrokost, fødselsdag eller et andet arrangement, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os. Vi har stor erfaring i afholdelse af events.

 

Info Sådan foregår det

Borde og stole klappes hurtigt sammen og er nemme at transportere i bilen. Der er mulighed for at hente vores borde og stole på adressen efter aftale.

  • 1 bord 182x74x74
  • 8 polstrede stole

Samarbejde Samarbejde

Vi har stor erfaring i afvikling af forskellige former for events og hjælper jer altid med at finde den helt rette løsning til jeres arrangement eller fødselsdagsfest!

Hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr!
Thumbs up

Therese

Mærsk

Tilbud Tilbud

Borde og stole

  • Nemt at stille op
  • 8 personer
  • Leje 24 timer
  • Selvhenter

 

Samlet pris inkl. moms: 495,-

Stk. pris bord: 66,- Stk. pris stol: 16,-
 

Borde og stole hos Polterabend Event

Mangler I borde og stole til jeres næste fødselsdag eller polterabend, så finder I det helt perfekte setup af borde og stole hos Polterabend Event. Vores borde og stole er hurtige at sætte op og kan nemt transporteres i bil. Kontakt os i dag for at få mere info.

 

Kontakt: Polterabend Event

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk

Mobil: 27 29 28 50