Fødselsdag

Bordkort til fødselsdag

Det kan være en super god idé at lave nogle bordkort før din fødselsdag. Vi har inspiration til hvordan du laver bordkort til din fødselsdag.

Priser fra: Gratis
5 - 25 pers.

Læs mere

Fødselsdagsinvitation

Gæsterne skal have en fødselsdagsinvitation til din fødselsdag. Din fødselsdagsinvitation til din fødselsdag kan bl.a. tage udgangspunkt i et tema.

Priser fra: Gratis
5 - 25 pers.

Læs mere
Hele landet

Underholdning til fødselsdag

Hvordan får du valgt den vildeste underholdning til din fødselsdag? Underholdning til fødselsdag er noget vi kan hjælpe med at finde til dig.

Priser fra: 1.795,-
5 - 25 pers.

Læs mere

Fødselsdagskage

Gæsterne vil elske en god fødselsdagskage til fødselsdagen. Få idéer til hvilke kager, du har lyst til at spise til din fødselsdag!

Priser fra: Gratis
5 - 25 pers.

Læs mere
Hele landet

Børnefødselsdag

Vi har sjove, lærerige og spændende events til børnefødselsdagen, som vil kunne gøre jeres børnefødselsdag til den bedste nogensinde!

Priser fra: 495,-
5 - 100 pers.

Læs mere
Hele landet

18 års fødselsdag

Vi har skarpe tilbud till din 18 års fødselsdag og ønsker at gøre din 18 års fødselsdag til et brag af en fødselsdagsfest som du også har råd til!

Priser fra: 495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Hele landet

40 års fødselsdag

Du har gjort dig fortjent til at forkæle dig selv og dine gæster til en sjov 40 års fødselsdag! Vi har idéerne til din 40 års fødselsdag!

Priser fra: 495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Hele landet

50 års fødselsdag

Så er det anden gang du fylder 25 og det er tid til din 50 års fødselsdag. Find idéer til aktiv og sjov underholdning til din 50 års fødselsdag.

Priser fra: 495,-
5 - 100 pers.

Læs mere

Fødselsdag

Find idéer og inspiration til din fødselsdag!

Skal din fødselsdag være noget ud over det sædvanlige? Vi har samlet sjove og underholdende aktiviteter til din fødselsdag, samt gode tips der også kan være nyttige, når du planlægger din fødselsdag! Vi har samarbejspartnere, som er eksperter i at lave events til din fødselsdag, så hvorfor ikke prøve noget nyt på din fødselsdag? Du kan holde din fødselsdag i eventcenter med ekspertise i fødselsdag og fest! Du får helt sikkert en fødselsdag, som vil blive husket længe efter af dig og gæsterne! Vi har mange gode idéer til hvor du kan finde idéer og inspiration til din fødselsdag. Har du selv idéer til en fødselsdag og ønsker at dele dem med os, er du meget velkommen til at sende os en beskrivelse af den pågældende idée. Vi arbejder hele tiden for at finde nye og spænde idéer til hvordan man kan holde en spændende og uforglemmelig fødselsdag, og hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har inspiration du mener kunne have interesse for vores side. Vi håber at I alle får en super god fødselsdag og ønsker jeg en god fødselsdagsfest, sammen med jeres venner og veninder.

Fødselsdagsfest video