18 års fødselsdag
Sjælland

Party Pole til 18 års fødselsdag

Party pole er et MEGA HIT til 18 års fødselsdag! Få dit eget lys diskotek hjem i stuen, nemt og billigt! Party Pole styres automatisk af musikken!

Priser fra: 995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Mobildiskotek til 18 års fødselsdag

Har du brug for et mobildiskotek til din 18 års fødselsdag? Vi bringer og henter mobildiskoteket til din 18 års fødselsdag! Så er festen sikret!

Priser fra: 3.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

CD Indspilning til 18 års fødselsdag

Vil du prøve en sjov oplevelse med dine venner til din 18 års fødselsdag, så kan du prøve CD Indspilning i professionelt lydstudie!

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Disco dans til 18 års fødselsdag

Disco dans er en genial måde at få en oplevelse med veninderne til din 18 års fødselsdag I sent vil glemme! Der er er spejle, disco lys og god lyd!

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Tip en 13er

Find perfekte festlokaler til en 18 års fødselsdag. Vi har festlokaler med indbygget mobildiskotek samt sjove events til din 18 års fødselsdag.

Priser fra: 12.000,-
5 - 30 pers.

Læs mere

18 års fødselsdag

Sjove idéer til en 18 års fødselsdag

En 18 års fødselsdag skal være et brag af en fest! Men hvis du er 18 og skal holde din 18 års fødselsdag, hvordan får du så råd til alt det? Vi har samlet en masse fede idéer til din 18 års fødselsdag, som er til at betale! Vi har samarbejdspartnere, som arbejder for at gøre din 18 års fødselsdag til din bedste fest nogensinde! Vi har også samlet nogle events til din 18 års fødselsdag, som man ikke prøver til hverdag. Nu er det endelig blevet din 18 års fødselsdag, så du skal prøve noget særligt. Derfor har vi forsøgt at finde nogle nye og spændende aktiviteter man måske ikke prøver til hverdag. Kunne det være sjovt at prøve noget nyt til din 18 års fødselsdag, eller vil I holdet et brag af en fest? Uanset om I ønsker at leje festartikler eller ønsker at booke spændende events til din 18 års fødselsdag, så har vi her forsøgt at samle en række anderledes og spændende idéer til hvad du kan lave til din 18 års fødselsdag. Vi håber derfor at I kommer til at tage godt imod alle vores sjove og spændende idéer til hvad du kan lave til din 18 års fødselsdag. Har du inspiration til andet er dine forslag velkomne!

Fødselsdagsfest video