40 års fødselsdag
Høje Taastrup

Disco dans til 40 års fødselsdag

Disco dans er et altid et MEGA HIT til en 40 års fødselsdag! Disco dans afholdes i dansestudie med spejle, disco lys og et sublimt lydanlæg.

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Live Scenen til 40 års fødselsdag

Giv den gas til din 40 års fødselsdag på Live Scenen i vores professionelle lydstudie! I bliver delt op i 2 hold og skiftes til at stå på scenen!

Priser fra: 1.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Indspil sang til 40 års fødselsdag

Indspil jeres egen lejlighedssang til fødselarens 40 års fødselsdag i professionelt lydstudie, og få et sjovt islæt med til jeres 40 års fødselsdag.

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Party Pole til 40 års fødselsdag

Holder du din 40 års fødselsdag hjemme, og vil du skabe den helt rette feststemning? Book en Party Pole, som har masser af fede lyseffekter!

Priser fra: 995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Festlokaler til 40 års fødselsdag

Det kan være godt at finde det helt rette festlokale til din 40 års fødselsdag. Vores festlokaler har både sjove events samt mobildiskotek.

Priser fra: 12.000,-
5 - 30 pers.

Læs mere
Hele landet

Trylleshow til 40 års fødselsdag

Få et vildt fantastisk trylleshow til din 40 års fødselsdag. Oplev underholdning og trylleri af en entertainer i verdensklasse.

Kontakt os for tilbud
10 - 50 pers.

Læs mere

40 års fødselsdag

Spændende idéer til en 40 års fødselsdag

En 40 års fødselsdag må gerne være lidt ud over det sædvanlige! I dag vælger mange at holde deres 40 års fødselsdag i et eventcenter, nogle vælger at holde deres 40 års fødselsdag hjemme, og andre igen holder deres fødselsdag i en restaurant eller i andre festlokaler. Vi har samlet en række idéer til aktiviteter til en 40 års fødselsdag, der helt sikkert vil gøre din 40 års fødselsdag til noget helt specielt, og samtidig gøre din 40 års fødselsdag til et event, dine gæster vil huske længe efter. Det er vigtigt at få en oplevelse som alle kan huske, så har du brug for inspiration og sjove idéer ti hvad du kan lave på din 40 års fødselsdag, så kan vi hjælpe dig med at finde lige nettop det du har behov for på vores side. Vi er samtidig også meget lydhør overfor idéer og anden inspiration til hvad man kan lave til en 40 års fødselsdag. I er derfor også meget velkomne til at skrive til os, hvis I har idéer til en 40 års fødselsdag. Vi har samlet de skarpeste tilbud til jeres 40 års fødselsdag her, og håber vi kan være med til at inspirere til en sjov og lidt spændende 40 års fødselsdagsfest. God fødselsdag!

Fødselsdagsfest video