50 års fødselsdag
Høje Taastrup

Indspil CD til din 50 års fødselsdag

CD Indspilning med dine gæster til din 50 års fødselsdag i professionelt lydstudie er en sjov event. I kan vælge imellem 10.000 sange.

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Indspil sang til 50 års fødselsdag

Har I skrevet en sjov lejlighedssang til fødselarens 50 års fødselsdag, så kan I få den indspillet i vores professionelle lydstudie, nemt og billigt!

Priser fra: 2.195,-
1 pers.

Læs mere
Sjælland

Party Pole til 50 års fødselsdag

Vil du danse til din 50 års fødselsdag til en overkommelig pris, så kan du booke et "gør det selv" diskotek med kraftige lyseffekter!

Priser fra: 995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Disco dans til 50 års fødselsdag

Disco dans eventet er et af de helt store hits til en 50 års fødselsdag. Dansestudiet har super fede disco lyseffekter, god lyd og spejle.

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Festlokaler til 50 års fødselsdag

Har I brug for perfekte festlokaler til en 50 års fødselsdag. I vores selskabslokaler finder I altid hyggelig stemning, og der kan spilles op til dans.

Priser fra: 12.000,-
5 - 30 pers.

Læs mere

Trylleshow til 50 års fødselsdag

Få en trylleshow til din 50 års fødselsdag som helt sikkert vil imponere gæsterne. I vil komme til at opleve trylleri og entertainment i verdensklasse.

Kontakt os for tilbud
10 - 50 pers.

Læs mere

50 års fødselsdag

Super sjove idéer til en 50 års fødselsdag

En 50 års fødselsdag er noget helt specielt, så hvorfor ikke fejre en 50 års fødselsdag med et brag af en fest! Til en 50 års fødselsdag skal der både kredses for gæsterne og fødselaren! Vi har samlet en række forslag til, hvordan man kan gøre en 50 års fødselsdag lidt sjovere! En 50 års fødselsdag kan holdes hjemme hos fødselaren, eller man kan også holde sin 50 års fødselsdag på restaurant. Endelig kan en 50 års fødselsdag holdes i et eventcenter, hvor man kan prøve flere sjove events. En 50 års fødselsdag kræver en del planlægning og det kan måske være en udfordring at finde lige netop de aktiviteter du har mest lyst til. Derfor har vi samlet en række aktiviteter som  vi mener vil passe perfekt til en 50 års fødselsdag. Alle er naturligvis velkomne til at komme med inspiration og gode idéer til andre spændende events der ville passe til en 50 års fødselsdag, hvis I har nogle gode idéer. I har også mulighed for at leje forskellige former for festudljeningsartikler til en 50 års fødselsdag. Vi håber at alle der har en 50 års fødselsdag, får et brag af en fest som vil blive husket længe efter!

Fødselsdagsfest video