Børnefødselsdag
Sjælland

Party Pole til børnefødselsdag

Party Pole er et børnediskotek med masser af fede lyseffekter og røgmaskine. Det er billigt, nemt, lige til at sætte op. Perfekt til børn!

Priser fra: 995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Live Scenen til børnefødselsdag

Nu får I muligheden for at give den gas på vores live scene til jeres børnefødselsdag. I deles op i 2 hold og kommer så til at synge for hinanden!

Priser fra: 1.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

CD Indspilning til børnefødselsdag

Kom ind i et top professionelt lydstudie og indspil nu jeres helt egen sang til jeres børnefødselsdag. CD Indspilning er altid et MEGA HIT!

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Disco dans til børnefødselsdag

Disco dans er en sjov event til børnefødselsdag! I vil blive instrueret af danseinstruktør. Spejle, fede lyseffekter danner den perfekte feststemning!

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Festlokaler til børnefødselsdag

Få det perfekte festlokale til din børnefødselsdag. Vores festlokaler er udstyret med mobildiskotek og sjove events helt ideelt til en børnefødselsdag!

Priser fra: 12.000,-
3 timer.

Læs mere

Børnefødselsdag

Sjov til din børnefødselsdag!

En børnefødselsdag i dag kan måske være lidt af en udfording. Det meste er prøvet nu, så hvor finder man lige netop dén aktivitet, som gør børnefødselsdagen til den bedste nogensinde? Vi har samlet sjove aktiviteter til jeres børnefødselsdag, som kan være med til at gøre børnefødselsdagen til en anderledes oplevelse! Vores børnefødselsdagsaktiviteter er tiltænkt børn i alderen 8 år til 12 år. Her passer børnefødselsdagsaktiviteterne perfekt, men andre aldersgrupper er også velkomne. Til en børnefødselsdag er det også vigtigt at holde et højt energiniveau sådan at det følger børnenes tempo. Det er vigtigt at være opmærksom på at det kan være forskel på hvad det virker idéelt for piger og drenge, og hvis man vil have en børnefødselsdag for både piger og drenge må man finde nogle aktiviteter som passer derefter. Vi har arbejdet med at arrangere børnefødselsdag i et stykke tid, og deler gerne ud af vores erfaring. Har I gode idéer til hvordan man kan lave en spændende og anderledes børnefødselsdag er I også meget velkommen til at dele det med os. God børnefødselsdag til alle!

Fødselsdagsfest video