Kontakt os

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Fødselsdagsfest.com, hvis du har spørgsmål eller der er andet, vi kan hjælpe dig med. Fødselsdagsfest.com er en portal, hvor du får den direkte kontakt til annoncørene, så hvis du ønsker at få et uforpligtigende tilbud, kan du sende en forespørgsel ved den aktivitet, du ønsker at høre mere om. Så vil du automatisk blive kontaktet af en annoncør. Det er smart, nemt og uforpligtigende, og så får du hurtigt booket alt det, du har brug for til fødselsdagsfesten!

 

 Kontakt annoncøren

Kontakt den pågældende annoncør direkte, hvis du skal booke et arrangement ved at sende en forespørgsel fra artiklen, du ønsker, så vil annoncøren kontakte dig!

 Kontakt os

Du har mulighed for at skrive en e-mail, som vil blive besvaret indenfor 24 timer på hverdage eller blive ringet op, hvis du indtaster dit navn & telefonnummer.

Fødselsdagsfest.com

Du er altid velkommen til at kontakte Fødselsdagsfest.com hvis du har spørgsmål eller idéer til os. Såfremt du ønsker at booke et event, må vi henvise dig til at kontakte leverandøren direkte fra den pågældende event side.

 

Kontakt: Fødselsdagsfest.com

Borupvang 3

2750 Ballerup

Email: info@fødselsdagsfest.com