Sange
Høje Taastrup

Føselsdagssang

Lav selv tekster til jeres helt egne sange til fødselarens fødselsdagsfest! Indspilning sker i lydstudiet vejledt af professionel producer!

Priser fra: 1.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Festmusik

Har du brug for festmusik til din fødselsdag? Vi har samlet forskellige idéer til festmusik og sange til din fødselsdag til store og små fester!

Priser fra: 495,-
5 - 25 pers.

Læs mere

Sangskjuler til sange

Lav din egen sangskjuler til dine sange! Vi giver nogle gode råd til, hvordan man laver en sjov sangskjuler, som er hjemmelavet fra bunden!

Priser fra: Gratis
5 - 25 pers.

Læs mere

Sange

Få gode idéer til sange til fødselsdagsfesten!

Sange er altid et godt omdrejningspunkt til en fødselsdagsfest! Sange er med til at skabe en god feststemning, og specielt i Danmark har vi en tradition for at skrive sange bl.a. til fødselsdagsfest. Der findes færdige sange til en fødselsdagsfest, men det sjoveste er, når gæsterne selv laver sange! En af de nye tendenser er at få indspillet sange til fødselaren i lydstudiet. De indspillede sange bliver så brugt som det sjove og underholdende indslag for fødselaren på fødselarens fødselsdagsfest. Sange er altid med til at skabe en sjov og god stemning til festen, men kan man bruge sange på en anden måde til at skabe feststemning en den man hidtil har benyttes? Vi har forsøgt at komme med nogle nye og kreative idéer til hvordan man på en ny måde kan benytte sange til at skabe et omdrejningspunkt for fødselsdagsfesten. Har I selv andre spændende eller sjove idéer til hvordan man kan genopfinde brugen af sange, på måder som man måske ikke har hørt til før, hører vi meget gerne fra jer, og I er velkomne til at tage kontakt til os via hjemmesiden, ved at skrive en mail!