Festmusik
Sjælland

Festmusik med mobildiskotek

Vil du have den fedeste festmusik og styre selv, så er et mobildiskotek en god løsning. Du kan benytte PC, iPad, iPhone samt andre lydkilder!

Priser fra: 3.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Festmusik med PA anlæg

Vil du have den sublime lydoplevelse af din festmusik, så kan du booke vores PA anlæg til din fødselsdagsfest og få det festmusik du ønsker.

Priser fra: 1.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Karaoke som festmusik

Karaoke er et sjovt indslag til en fødselsdagsfest. Hvis du booker et karaokeanlæg får du både et lydanlæg der spiller festmusik, og fede lyseffekter!

Priser fra: 3.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Sjælland

Party Pole til din festmusik

Party Pole er ved at blive lidt af et MEGA HIT! Har du allerede anlægget, der spiller din festmusik, så kan du få dit eget lys diskotek. Nemt og billigt!

Priser fra: 495,-
5 - 25 pers.

Læs mere

Festmusik

Find idéer til din festmusik til fødselsdagen!

Festmusik til en fødselsdagsfest skaber altid en god stemning. Det er blevet mere almindeligt i nyere tid, at festmusik spilles fra et diskotek med en DJ, men der er også noget helt specielt over festmusik live fra musikere, man har booket til sin fødselsdagsfest. Festmusik kan bruges som baggrundsmusik eller dansemusik. Hvis I booker festmusik med musikere, kan det være en god idé at starte med festmusik fra et anlæg, og lade musikerne gå på med festmusik senere på aftenen. Der er mange måde at få festmusik på til din fødselsdagsfest, men det er blevet mere udbredt selv at stå for festmusikken til festen. På den måde er der også mulighed for selv at styre musikken og alle gæsterne har derfor også et ord med, når beslutningen om hvilken festmusik der skal spilles, bliver taget. Har du idéer og til en anden form for festmusik end den vi har listet på siden, er du naturligvis velkommen til at komme med inspiration til os og kontakte os gennem hjemmesiden. Vi arbejder for hele tiden at finde de mest interessante ideer til hvor man kan finde den bedste festmusik, uanset hvor festen skal holdes.