Underholdning
Høje Taastrup

CD Indspilning

CD Indspilning afvikles i et professionelt lydstudie med fødselsdagsbarnet som forsanger og med en professionel producer. Perfekt til fødselsdag!

Priser fra: 2.195,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Live Scenen

Bliv forsanger til din egen rockkoncert! På Live Scenen kan I lave jeres egen rockkoncert. I bliver delt op i to bands og laver koncert for hinanden.

Priser fra: 1.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taasrup

Rock-amok

Giv gas på trommer, tamburin og percussion i professionelt lydstudie. Rock Amok er super god underholdning og en god ”ryste sammen”-event.

Priser fra: 3.995,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Disco dans

Bliv instrueret af en professionel danseinstruktør i dansestudiet med fede lyseffekter. Alle vil komme til at røre sig, og alle kan være med!

Priser fra: 2.495,-
5 - 25 pers.

Læs mere
Høje Taastrup

Tip en 13er

Få en vaskeægte Casino oplevelse. Kom i Las Vegas stemning og glæd jeres gæster med spil som Black Jack, Roulette & Poker.

Kontakt os for tilbud
10 - 50 pers.

Læs mere
Hele landet

Tip en 13er

Trylleshow til en børnefødselsdagsfest er et sikkert hit. Oplev sjov underholdning med massere af trylleri og entertainment i et.

Kontakt os for tilbud
10 - 50 pers.

Læs mere

Underholdning

Find underholdning til din fødselsdagsfest!

Underholdning til en fødselsdagsfest skal fremt fort alt være sjovt! Jeres underholdning skal også være noget alle kan være med til! Fødselsdagsfestens underholdning består tit af sange og taler. Vi ønsker derfor at give jer nogle nye idéer til sjov underholdning til din fødselsdagsfest og vores idéer til underholdning, får alle gæsterne indvoldveret i underholdningen, på en måde så alle er med i den festlige underholdning. Vi håber I kan lide vores nye sjove idéer til fødselsdag underholdning. Man kan blive underholdt på mange måder og underholdning er mange ting, men vi har forsøgt her at bestræbe os på at finde lige netop den underholdning som kan være med til at aktiverer alle gæterne. Det er naturligvis også vigtig at underholdningen er spændende for alle, så alle virkelig kan være med i fødselsdagsløjerne. Har I inspiration eller idéer til underholdning til en fødselsdag, er i meget velkomne til at skrive til os på redaktionen. Vi arbejder for at finde de mest spændende og sjove idéer, der kan være med til at skabe den sjoveste underholdning til en fødselsdagsfest, der gør festen sjov.

Fødselsdagsfest video