Trylleshow

Trylleshow

Få underholdning i verdensklasse med Close-up trylleshow til jeres fødselsdagsfest. Bliv overrasket over de vilde tricks og spændende tryllekunster, alt imens I selv indgår i en stor del af showet. Den professionelle performer og tryllekunstner leverer underholdning og korttricks på særdeles højt plan, og jeres gæster vil sidde forbløffede tilbage med åbne øjne og mund efter showet. Et trylleshow er en perfekt icebreaker til en fødselsdag, men kan også bookes til andre anledninger som polterabend, teambuilding eller julefrokost.

 

Info Sådan foregår det

Få et magisk øjeblik sammen med trylleri og underholdning for alle pengene. Trylleshowet varer mellem 30-60 min og udføres af professionel tryllekunstner.

  • Introduktion/velkomst
  • Trylleri og entertainment
  • Involvering af gæster

Samarbejde Samarbejde

Vi samarbejder med de bedste tryllekunstnere i branchen b.la. vinder af close-up magic (2006-2007), så I får helt sikkert et gennemført event.

Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang.
Thumbs up

Thomas

Novozymes A/S

Tilbud Tilbud

Trylleshow

  • Underholdende arrangement
  • Professionel tryllekunstner
  • Entertainment (comedy)
  • Involvering af gæster
  • Trylleshowet varer 30-60 min.

 

Kontakt os for tilbud

 

Trylleshow til Fødselsdagsfest

Et trylleshow til jeres fødselsdagsfest vil med garanti få gæsterne til at slå øjnene op. Trylleshowet kan også bookes til andre former for arrangementer og kan være med til at skabe perfekte rammer for en sjov fest. Showet passer perfekt til et større antal deltagere, men kan også ses af et mindre selskab. Arrangementet kan ligeledes bestilles til julefrokoster, polterabend m.m. I er velkomne til at sende en forespørgsel til vores samarbejdspartner for at få yderligere info.